Wietse Dantuma

Even voorstellen... Wietse Dantuma

Mijn naam is Wietse Dantuma. Ik ben geboren en getogen in de Haarlemmermeer. Ook heb ik geruime tijd in Haarlem centrum en in Hoofddorp gewoond. Inmiddels ben ik, met mijn vrouw en onze twee kinderen, weer neergestreken in het vertrouwde Vijfhuizen.

Ik heb gestudeerd aan de HTS, maar mijn interesse voor commercie won het al snel van de techniek. Gelukkig komt mijn technische achtergrond nog dagelijks van pas in mijn beroep als makelaar. Op mijn cv staat onder meer NVM registermakelaar/taxateur wonen.

Gespecialiseerd verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en taxateur

In de afgelopen 16 jaar heb ik veel ervaring opgedaan bij het verkopen, aankopen en taxeren van huizen en appartementen. Hierdoor weet ik precies hoe je in de huidige markt een woning optimaal presenteert, welke marketinginstrumenten ingezet moeten worden en wat in de huidige markt de juiste vraagprijs is. Ik weet welke opbrengst je kunt verwachten en hoe je, bij meerdere bieders, een passend traject kiest. Het maximale eruit halen wat erin zit, dat is mijn passie. Op aankoopgebied zorg ik er voor dat er door inzet van mijn netwerk, kennis en kunde de kansen optimaal worden benut om tot een succesvolle aankoop te komen. Door de combinatie van aankoopbegeleiding en verkoop van woningen weet ik precies wat er speelt in de markt en dat komt goed van pas bij het uitwerken van taxatieopdrachten.

Mijn werk is tevens mijn hobby, wat zich uit in enthousiasme en gedrevenheid. 

Hoe ga ik te werk?

Het verkopen of kopen van een woning is spannend en soms zenuwslopend. In beide gevallen maken we vooraf een goed plan van aanpak en maken we heldere afspraken. Ook wordt er bij WK makelaars goed intern gecommuniceerd om alles goed en efficiënt te laten verlopen.

Ik zorg ervoor dat jij als opdrachtgever goed op de hoogte blijft van de gang van zaken, zowel telefonisch als via ons digitale dossier. De combinatie van persoonlijk contact en de inzet van de modernste digitale instrumenten zorgt ervoor dat jij altijd weet wat er speelt.

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Heb je vragen over het verkoop- of aankoopproces, of over een taxatierapport? Neem dan direct contact met mij op. Samen maken we een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 023-2052143 of via het e-mailadres Wietse@wkmakelaars.nl

Ik help je graag verder!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel naar 023-2052143 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Jouw wensen met betrekking tot de koop of verkoop van een huis zijn bij ons in goede handen.