Kim Roosloot

Even voorstellen... Kim Roosloot

Mijn naam is Kim Roosloot en ik ben geboren en getogen in Haarlem. Gelukkig getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik hou van reizen en heb veel van de wereld gezien. Het meest indrukwekkend vond ik de Trans Siberië Express en de trekking door Mongolië. Verder wandel ik graag en ben ik blij dat ik in een prachtige omgeving woon met veel natuur- en recreatiegebieden en de nabijheid van strand en duinen. In de winter gaan we dolgraag naar de bergen en staan we samen met de kinderen op de ski’s.

Specialismen: verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en taxateur

Sinds 2000 ben ik actief in de makelaardij en al jaren gespecialiseerd als allround gecertificeerd registermakelaar en taxateur voor huizen en appartementen in de omgeving Haarlem,  Haarlemmermeer en omliggende plaatsen. Het runnen van een eigen makelaarskantoor is voor mij niet alleen werk, maar voelt ook als een hobby. Aandacht en kwaliteit voor de klant vind ik heel belangrijk. Mijn vak voer ik uit met veel enthousiasme en gedrevenheid, iets waar jij als klant alleen maar voordeel van ondervindt!

Hoe ga ik te werk?

Ik realiseer me als geen ander dat de verkoop of aankoop van een (t)huis voor jou misschien wel de grootste transactie is van je leven, waarbij je zeker niet over één nacht ijs wilt gaan.
Door een intensieve samenwerking tijdens het aankooptraject doorloop ik, samen met jou en mijn collega’s, het proces van zoeken, vinden, onderzoeken en aankopen van een nieuw (t)huis.
Ook voor het verkooptraject heb ik graag veel aandacht. Ik leg graag uit hoe je een woning optimaal presenteert, welke marketinginstrumenten ingezet moeten worden en wat in de huidige markt de juiste vraagprijs is. We stellen samen een verkoopplan op maat op. Het maximale eruit halen wat erin zit, dat is mijn passie.
Mijn focus ligt op het allerbeste resultaat voor jou als klant!

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Heb je vragen over het verkoop- of aankoopproces, of over een taxatierapport? Neem dan direct contact met mij op. Samen maken we een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 023-2052143 of via het e-mailadres kim@wkmakelaars.nl

Ik help je graag verder!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel naar 023-2052143 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Jouw wensen met betrekking tot de koop of verkoop van een huis zijn bij ons in goede handen.