Eileen Pijnaker

Even voorstellen... Eileen Pijnaker

Ik ben Eileen Pijnaker, ik ben 33 jaar en geboren in Beinsdorp, een klein dorpje in de Haarlemmermeer. Sinds 2000 woon ik in Nieuw-Vennep en heb een dochter. Sinds 2016 ben ik werkzaam in de makelaardij na 10 jaar in de transportsector te hebben gewerkt. Ik ben mijn carrière in de makelaardij begonnen als Assistent Makelaar. Wat ik zo leuk vind aan de makelaardij is dat geen woning het zelfde is en het contact met de mensen vind ik ook ontzettend leuk.

Iedereen heeft een eigen verhaal waarom iemand een andere woning zoekt en/of de huidige woning gaat verkopen. Vaak zijn het leuke momenten in het leven maar het kan ook een minder leuke aanleiding hebben.

Ik ben door de NVM gecertificeerd als Kandidaat Register Makelaar-Taxateur (KRMT) en heb dus de kennis en kunde in huis om jou zowel bij aankoop als bij verkoop goed te kunnen helpen. Wat jouw verhaal ook is, ik begeleid je graag, samen met mijn collega’s, met deze nieuwe stap in je leven!

Hoe ga ik te werk?

Als je een woning gaat verkopen, laat je iemand toe in een heel kwetsbaar gedeelte van je leven: jouw huis!
Het vertrouwen en goede gevoel is hierbij essentieel. Met persoonlijke aandacht, korte lijntjes, veel enthousiasme en plezier begeleid ik jou in dit proces en is mijn doel jou als opdrachtgever zo veel mogelijk te ontlasten van alle dingen die er bij komen kijken. 

Zoek je een nieuwe woning, dan gaan wij samen uitgebreid kijken waar en welk type woning bij jouw situatie past. Jouw wensen brengen wij in kaart om vervolgens de jacht op de parel te openen. Met een kritische blik en de juiste zorg vinden we de perfecte woning voor jou!

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Heb je vragen over het aankoop- of verkoopproces, of zijn er meer algemene dingen die je wilt weten? Neem dan direct contact met mij op. Samen maken we een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 023-2052143 of via het e-mailadres Eileen@wkmakelaars.nl

Ik help je graag verder!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel naar 023-2052143 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Jouw wensen met betrekking tot de koop of verkoop van een huis zijn bij ons in goede handen.