Aankoop

Een woning aankopen is een grote beslissing. Dit begrijpen wij bij WK makelaars maar al te goed. Het aankopen van een woning kan veel zorgen en stress opleveren, terwijl wij vinden dat een woning aankopen juist iets leuks moet zijn. Onze ervaren NVM-aankoopmakelaars nemen deze zorgen graag voor je uit handen en zorgen voor een vloeiend aankoopproces.

WK makelaars zorgt ervoor dat jij kunt genieten van het aankopen van je nieuwe woning

Wij begeleiden jou door het uitgebreide en vaak ingewikkelde aankoopproces heen. Van het eerste kennismakingsgesprek en de bezichtigingen tot aan de notaris; wij bieden jou een uitgebreide en professionele dienstverlening tijdens het aankopen van jouw droomwoning. Hierdoor houd jij alle tijd en aandacht over voor de leuke aspecten van het aankopen van een woning!

Het aankoopproces

Het aankopen van een woning is niet iets wat je dagelijks doet en daarom kan het een best ingewikkeld proces zijn. Wij zetten graag op een rij wat je van ons kunt verwachten.

over ons

In een persoonlijk gesprek, bij ons op kantoor of bij jou thuis, bespreken wij jouw woonwensen. Hierbij kun je denken aan het doornemen van diverse wijken en buurten in de regio en bijvoorbeeld een extra slaapkamer als er een kinderwens is.

Je krijgt van ons een NVM-zoekprofiel. Hiermee krijg je het aanbod vaak eerder te zien dan dat het op Funda beschikbaar is. 

Als een woning jouw interesse heeft gewekt, zorgen wij ervoor dat wij zo snel mogelijk een bezichtiging inplannen bij de verkopend makelaar.

Tijdens de bezichtiging raden wij jou altijd aan om vooral uit te gaan van je gevoel. Wij staan naast je om te kijken naar technische zaken zoals de bouwkundige staat, de omgevingsfactoren, eventuele funderingsproblemen en eventuele juridische belemmeringen.

Wij beoordelen de reële waarde van de woning en nemen, uiteraard geheel in overeenstemming met jou, de onderhandelingen op ons.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van goed aangeschreven hypotheekadviseurs, bouwkundigen en notarissen die wij gemakkelijk voor jou kunnen inschakelen.

De koopovereenkomst kan er ingewikkeld uitzien. Wij nemen deze inclusief alle kleine lettertjes grondig samen met jou door en begeleiden je bij de ondertekening.

Wij controleren de notariële akte van levering en de nota van afrekening van de notaris voor je.

Wij begeleiden je bij de eindinspectie van de woning en bij het transport bij de notaris.

Waarom zou je kiezen voor WK Makelaars?

Wij kennen de regio op onze duim en zijn vaak als eerste op de hoogte van te koop staande woningen.

Als NVM-aankoopmakelaar behartigen wij alleen de belangen van jou als koper.

Wij nemen de tijd om jouw woonwensen goed door te nemen en nemen deze mee in al onze vervolgstappen.

Wij nemen veel ingewikkeld werk voor je uit handen. Wij doen dit werk dagelijks. Dit bespaart jou een hoop tijd en energie.

Wij houden korte lijnen aan met onze klanten en zijn altijd goed bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

Laat ons je helpen met het vinden van jouw droomwoning

Wij begeleiden jou van A tot Z bij het vinden van jouw droomwoning. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu, geheel vrijblijvend uiteraard, een afspraak! Onze ervaren aankoopmakelaars staan altijd voor je klaar.